Zoeken
Half oktober verschijnt bij The House of Books: 'Hoe voelt het?' van Sophie Kinsella
Diep ontroerend, pijnlijk realistisch, maar ook hartverwarmend

Half oktober verschijnt bij The House of Books: 'Hoe voelt het?' van Sophie Kinsella

Gepubliceerd op 21 augustus, 2024 om 10:10

Eve Monroe is een liefhebbende moeder, echtgenote en bestsellerauteur. Ze heeft net een nieuw boek afgerond en haar uitgever heeft een grootse en chique lancering voorbereid – alles wijst erop dat dit weer een groot succes gaat worden. Dan wordt ze wakker in een ziekenhuiskamer en krijgt ze te horen dat ze is geopereerd aan een kwaadaardige tumor in haar hersenen. Wat volgt is een aangrijpend verhaal over iemand die moet leren leven in een nieuwe werkelijkheid die totaal anders is dan die waaraan ze gewend was, zonder te weten hoelang het voor haar gaat duren.

 

‘Het moedigste boek dat je dit jaar zult lezen.’ – Jodi Picoult

‘Ik heb gelachen. En ik heb gehuild. En toen dacht ik na over de zin van het leven. Een klein juweel van een boek.’ - Jojo Moyes

‘Een prachtig liefdesverhaal en een stralend baken van hoop te midden van verschrikkelijke duisternis.’ - Jenny Colgan

Auteurs
Auteur: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Boeken
Sophie Kinsella - Hoe voelt het?
Sophie Kinsella

Diep ontroerend, pijnlijk realistisch, maar ook hartverwarmend

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: