Begin juni verschijnt bij Inside: 'Wat ons bindt' van Anton Slotboom
In de vroege ochtend van 7 juni 1989 stort vlucht PY 764 neer in het oerwoud vlakbij vliegveld Zanderij in Suriname. 176 passagiers komen om het leven. Aan boord ook de spelers van het Kleurrijk Elftal.
Voor het in 1975 onafhankelijk geworden Suriname is dit de grootste vliegramp ooit.
In Nederland wordt het bericht over de ramp onthutst ontvangen. Er komen extra journaals. Op de nationale herdenking spreken voetbalsterren Ruud Gullit en Frank Rijkaard, die aanvankelijk ook aan boord zouden zitten als spelers van het Kleurrijk Elftal. Premier Lubbers en Koningin Beatrix betuigen hun medeleven. Er worden hulptroepen naar de rampplek gestuurd.
Daarna gaat Nederland weer over tot de orde van de dag. Voor een benefietwedstrijd in de Rotterdamse Kuip zes weken na de ramp stroomt het stadion nog niet halfvol. De ramp wordt al snel 'de vergeten ramp' wordt genoemd
Journalist Anton Slotboom kijkt door de bril van nu naar de gebeurtenissen van toen. Hij gaat het gesprek aan met nabestaanden, in Nederland en in Suriname, spreekt met familie van de slachtoffers en herbeleeft de ramp met journalisten van toen. Hun herinneringen en de levensverhalen zijn uniek, maar één ding staat voorop: de slachtoffers van deze ramp mogen stuk voor stuk nooit worden vergeten.