Zoeken
Gregory Maguire - Wicked

Wicked

Gregory Maguire

Het boek waarop de internationale blockbuster op gebaseerd is!
Wicked

Gregory Maguire

Het boek waarop de internationale blockbuster op gebaseerd is!
Bestel nu
Omschrijving

Jaren voordat Dorothy en haar hond in het land van Oz arriveren, leeft Elphaba daar. Ze wordt geboren met een smaragdgroene huid, wat geen pretje is in een land waar anders zijn als een vloek wordt beschouwd. Ondanks haar ongebruikelijke uiterlijk is ze vastberaden haar plek te vinden in de magische samenleving van Oz. Maar er dreigt voortdurend onheil: de geheime dienst van de Tovenaar houdt iedereen scherp in de gaten. Dieren die begiftigd zijn met een stem en ziel lopen gevaar. De jonge Elphaba is vastbesloten hen te beschermen, zelfs als dat betekent dat ze de strijd moet aangaan met de machtige Tovenaar van Oz.

Auteur: Gregory Maguire
Auteur

Gregory Maguire brak in 2009 internationaal door met Wicked, een hervertelling van het verhaal van De tovenaar van Oz. Op basis van zijn boek werd de prijswinnende en internationaal succesvolle musical gebaseerd. Nu is er ook een bioscoopfilm van gemaakt.

Edities & Details
Paperback: Wicked - Gregory Maguire
ISBN: 9789044369236
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 12-11-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 544 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Ineke Lenting NUR: 334 - Fantasy NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Fantasy THEMA: Films, bioscoop BISAC: FICTION / Fantasy / General BISAC: PERFORMING ARTS / Theater / Broadway & Musicals BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Performing Arts / Theater & Musicals
Meer boeken
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Martin MacInnes - Overgave
Martin MacInnes
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: