Zoeken
Anke de Jong - Als ik het kan, kan jij het ook

Als ik het kan, kan jij het ook

Anke de Jong

Inspirerende gesprekken met rolmodellen over hun ambities, dromen en kledingkast
Als ik het kan, kan jij het ook

Anke de Jong

Inspirerende gesprekken met rolmodellen over hun ambities, dromen en kledingkast
Bestel nu
Omschrijving

In Als ik het kan, kan jij het ook deelt Anke de Jong haar persoonlijke verhaal over hoe zij als jong meisje uit Friesland opklom tot hoofdredacteur van ELLE. Ze gaat daarnaast in gesprek met negentien rolmodellen, die Anke op uiteenlopende manieren mateloos inspireren. Openhartig vertellen ze - vanuit de eigen kledingkast - over hun carrière, ambities en hoe je kleding voor je kunt laten werken. Wat waren bepalende momenten, welke onzekerheden hebben ze moeten overwinnen, wie waren hun voorbeeldfiguren en wat zijn nog dromen voor de toekomst? En natuurlijk onthullen ze ook hun favoriete items in de kledingkast: van Prada-tas tot joggingbroek, van klassieke must-haves tot die ene outfit die voor nét even wat meer zelfvertrouwen zorgt. Dit rijkgeïllustreerde boek staat boordevol inspiratie, want als Anke je één ding wil meegeven, dan is het: als ik het kan, kan jij het ook.

Geïnterviewden zijn onder meer LINDA-hoofdredacteur Karin Swerink, profvoetbalster Lieke Martens, Deens stijlicoon Pernille Teisbaek, Belgisch oud-atlete en tv-persoonlijkheid Élodie Ouédraogo en klimaatactiviste Hannah Prins.

Auteur: Anke de Jong
Auteur

Anke de Jong (1987) is hoofdredacteur van ELLE. Ze groeide op in Friesland en werd, na verschillende stages en marketingfuncties, hoofdredacteur van Glamour. Met haar 28 jaar was ze daarmee de jongste hoofdredacteur van een modemagazine in ons land. In 2021 trad ze aan als hoofdredacteur van modeblad ELLE. Daarnaast deed Anke mee aan Wie Is De Mol? en is ze regelmatig sidekick bij talkshows. Samen met strafrechtadvocaat Julia Mekkes heeft ze de podcast Zogenaamd succesvol.

Edities & Details
Gebonden: Als ik het kan, kan jij het ook - Anke de Jong
ISBN: 9789044368284
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 31-10-2024
Prijs: € 30,00
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Als ik het kan, kan jij het ook - Anke de Jong
ISBN: 9789044368277
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 31-10-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 248 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 450 - Lifestyle NUR: 401 - Columns en interviews THEMA: Nederland THEMA: Interviews / discussies THEMA: Modegidsen en stijlgidsen THEMA: Zelfhulp: carrière en succes THEMA: C 2020 tot c 2029 BISAC: JUVENILE NONFICTION / Careers BISAC: JUVENILE NONFICTION / Clothing & Dress BISAC: PHOTOGRAPHY / Subjects & Themes / Lifestyles
Meer boeken
Annemarie Haverkamp - Ik heb geleefd
Annemarie Haverkamp
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: